خبرها

حضور شرکت دانش بنیان داروسازی نانوکیمیای کویر یزد در بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی (ایران هلث ۱۴۰۴)

شرکت دانش بنیان داروسازی نانوکیمیای کویر یزد در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی ، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی (ایران هلث 1404)

به گزارش روابط عمومی شرکت دانش بنیان داروسازی نانوکیمیای کویر یزد؛ بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی ایران هلث با مشارکت بیش از ۵۸۰ شرکت داخلی و خارجی در ۱۱ سالن، برگزار می‌گردد. به استحضار علاقه‌مندان می‌رساند در این نمایشگاه برای اولین بار از سری محصولات مراقبت از پوست در آمبولانژ‌های اقتصادی و لوکس در رونمایی می‌شود.

مراسم افتتاحیه ایران هلث 1404 با حضور مقامات ارشد کشور از جمله دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور؛ مهدی پیرصالحی، رئیس سازمان غذا و دارو؛ و جمعی از مسئولان مرتبط برگزار شد.

بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی (ایران هلث ۱۴۰۴) در روزهای یکشنبه تا چهارشنبه  ۱۸ الی ۲۱ خرداد ماه ۱۴۰۴ در نمایشگاه بین المللی تهران از ساعت 8 صبح الی 17 پذیرای علاقه‌مندان است.

نشستی صمیمی با اعضای هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران آقای دکتر عسکریان و سرکار خانم دکتر رحیمی

نشستی صمیمی با اعضای هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران آقای دکتر عسکریان و سرکار خانم دکتر رحیمی

حضور جناب آقای دکتر استقامت مدیر محترم عامل بانک تجارت

حضور آقای دکتر حسین شامل مدیر عامل محترم بانک صادرات در غرفه شرکت نانو کیمیای کویر یزد

حضور عزیزان پخش رهاورد در نمایشگاه ایران هلث غرفه نانو کیمیای کویر یزد

حضور ارزشمند آقای دکتر روحانی و جناب آقای حکیمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *